Tâmplărie PVC

Mai jos vă prezentăm produsele noastre care fac parte din categoria Tâmplăriei PVC.
Găsiți o paletă diversificată de produse care pot satisface orice pretenții privind calitatea, transferul termic sau izolarea fonică.
Pentru asta vă punem la dispoziție produse diversificate  și unele pe care le puteți găsi doar la noi. În topul produselor de calitate veți găsi ferestre și uși VEKA 76mm, Aluplast 85mm, REHAU Geneo sau Synego și Salamander 82mm.
Dacă informațiile nu v-au lămurit, vă rugăm să ne contactați, iar pentru o cerere de ofertă estimativă vă rugăm să solicitați o cerere de ofertă prin formularul nostru .

Inovative. Sigure. Durabile. Şi la fel de individuale ca dorințele D-voastră. Fie pentru izolație termică, fie pentru protecție antiefracție – sau izolație fonică – ferestrele REHAU noastre se potrivesc nevoilor D-voastră personale.

Fie că vorbim de ferestre, uși, sisteme de umbrire sau accesorii, orice  fereastră de tip termopan sau tripan realizată din soluții VEKA reprezintă  o investiție sigură în calitatea germană de clasa A.

Sistemul de ferestre Salamander și Brügmann bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerinţelor dvs. privind un design de fereastră ambiţios: Suprafeţele excepţional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte uşor de întreţinut, ci oferă şi o durată de viaţă excepţională.

Fereastre pentru orice tip de construcții sau pretenții, prin ferestrele cu profile Aluplast putem satisface orice pretenții legate de calitate, preț, durabilitate.