Produsele Noastre

Tâmplărie PVC

Găsiți o paletă diverisificată de produse care pot satisface orice pretenții privind calitatea, trasnferul termic sau izolarea fonică.
Pentru asta vă punem la dispoziție produse diversificate printre care și unele pe care le puteți găsi doar la noi. În topul produselor de calitate veți găsi ferestre și uși VEKA 76mm, Aluplast 85mm, REHAU Geneo sau Synego și Salamander 82mm.

Tâmplărie Aluminiu

Prin intermediul firmei noastre puteți beneficia de gama de ferestre,uși și fațade normale sau tip cortină, inlcusiv uși culisante sau cu ridicare din aluminu marca Cortizo.
Astfel putem realiza lucrăi rezidențiale sau industriale, într-o anumită măsură și pereți cortină în funcție de mărimea proiectului.
Garantăm un produs realizat cu grijă care respectă orice normă euopeană de calitate și conformitate.

Rulouri Exterioare din Aluminiu

Pentru că ne place să oferim calitate prin orice produs comercializat de firma noastră, ne-am hotărât să oferim doar rulouri din aluminiu.

Garduri din Aluminiu

Gardurile din Aluminiu sunt produse care se bucură de o utilizare tot mai mare și la noi în zonă cât și în țară, pentru că este un produs premium, care nu necesită întreținere, are un design excelent, materialele sunt de cea mai înaltă calitate și au o durabilitate mare cu o garanție de la producătorul de profile din Aluminiu de minim 25 de ani.

Accesorii pentru tâmplărie

În această rubrică descriem de ce tipuri de accesorii dispunem pentru lucrările noastre și ferestrele noastre.